Condiții în Complexul Agronomie #1| Fug sau stau?

Hei, hei! Aici o mică  studentă din provincie, care a ajuns în  capitală  plină  de speranță.  Sper? La ce sper de fapt? Sper să pot oferi  la un moment dat locuri de muncă  și  să  ofer acestei minunate planete o generație  de oameni adevărați,  echilibrați și  conștienți.  

Dar astea sunt planuri de viitor. Până  atunci, ca un oricare student boboc, trebuie să  depășesc  partea aceea din  viață  în  care mă acomodez cu faptul că acum sunt departe de casă,  că nu mai am propria mea  cameră,  că  trebuie să  țin  cu dinții  de bani (încă  nu reușesc să  accept  ideea asta),  că acum locuiesc la cămin,  iar condițiile nu sunt ca cele de acasă. 

Eu locuiesc acum în  Căminul C1 din Complexul Agronomie. Persoanal, pot spune ca sunt condiții  cât  de cât  ok. Nimic special. Și  nimic care să  mă facă  neapărat  să  fug. Era de așteptat  să  nu fie condiții  extraordinar de bune, dar sunt acceptabile. Probabil cel mai mare, poate și  singurul dintre inconveniente, este toaleta, care nu se află  în  cameră.  Să  o descriu puțin? Ei bine, este  un spațiu  destul  de mare, compus  din 3 camere separate, din care una este pentru  WC-uri, una pentru chiuvete, iar cealalta pentru  dușuri.  Cea din urma nu arată  deloc ok, o mare parte din dușuri fiind nefuncționabile, însă  poți  supraviețui  dacă  dorești.  

O altă  problemă  ar putea fi distanța, căminul  aflându-se cam la 20 de minute de mers cu RATB-ul, ținându-se cont de traficul din București.  Dar e în  regulă  atât  timp  cât  ești  un om responsabil și  îți  manageriezi bine  timpul personal.

Ar mai trebui specificat că  toate camerele sunt destul  de mari (față  de cele din Moxa, în  care tot câte  4 fete stau în  cameră).  Pe fiecare etaj  exista bucătării, bucătării  care arată  destul de acceptabil.

Desigur, există  camere care arată  deplorabil (gen cea în  care am intrat eu) , dar am și  prietene  ale caror camere arătau  foarte îngrijit.  Cam asta ar fi dovada faptului ca omul sfințește  locul. Nu este vina administratorului că  peretii sunt murdari/coșcoviți în anunite camere. 

Dacă  îți  dorești  să locuiești  într-o cameră  îngrijită  anul viitor,  asigură-te că  atunci când pleci nu lasi dezastru în  urma ta. 

Cu poze o să  revin în cea de-a doua parte a acestui articol! Încă  nu am terminat de povestit.

Te invit să citești și a doua parte a articolului: aici.

Reclame

2 gânduri despre “Condiții în Complexul Agronomie #1| Fug sau stau?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s